how to create a site

Hulp bij blessures

Mobirise

Gezondheid

Als je sport of beweegt ben je goed bezig voor je gezondheid. Hardlopen is bij uitstek DE laagdrempelige sport voor iedereen.
Helaas brengt sporten ook een risico op een kleine of grotere blessure met zich mee.

Advies

Als dit je overkomt, stem dan even af over hoe hiermee om te gaan. Je kunt bellen of een e-mail sturen voor een gratis advies.
Tel: 06-20542000
E-mail: [email protected]


Als je een abonnement hebt bij Loopschool BSB heb je direct toegang tot deze service, zelfs tijdens de trainingen. Optimale begeleiding, omdat er meteen adequaat gereageerd wordt, eventueel de training aangepast en indien nodig en mogelijk direct behandeld of doorverwezen naar de juiste deskundige.

Bovendien is het mogelijk om bij Loopschool BSB alternatieve trainingen te volgen tijdens de blessureperiode.

Algemene informatie

Mobirise

Rust

Soms is rust geboden, maar in veel gevallen leidt absolute rust niet tot een snel herstel. Een aangepast sport- of beweegprogramma zal dan tot veel sneller en beter herstel leiden.
Het kan ook zijn dat het de beste remedie is een deskundige, zoals arts of fysiotherapeut, te raadplegen.

Internet

Op het internet vind je vele sites en blogs met advies en mogelijke oplossingen, maar het is vaak lastig om er achter te komen wat nu het best is in jouw specifieke situatie.
Elke situatie en iedere persoon is uniek en vraagt daarmee om een specifieke aanpak. Die aanpak proberen we in samenspraak te vinden. 


Daarom: neem gerust even contact op, het kost niets en je kunt er veel voordeel van hebben.

Contactformulier

U kunt ook een e-mail sturen of bellen

© Copyright 2019 Loopschool BSB - All Rights Reserved